Novo skavtsko leto 2012/13

Pa jih je vendarle konec! Skavtskih počitnic namreč! Kajti tudi v Zagorju se je začelo novo skavtsko leto.

Zbrali smo se na parkirišču v Evroparku, kjer smo takoj dokazali, da skavt ne pozna dobrega in slabega vremena, pač pa le dobro in slabo opremo, saj nas ob prihodu ni pričakalo sonce ampak deževni oblaki, ki jih je zvesto spremljal rahel pršec. Pa to sploh ni pomembno, pomembno je, da smo z dobro voljo, nasmehi, igro pričarali dobro vzdušje.

Začeli smo torej z igro, priprošnjo Šefu tam zgoraj, sprejemom novih članov (ki smo jih zelo zelo veseli) in prehodom med vejami. Prišel je čas, da volčiči spoznajo nove člane svojega krdela, da izvidniki in vodnice preizkusijo, če so novinci iz pravega testa za četo Zmajeva kri in da popotniki in popotnice začnejo v svojo skupnost vpletati tudi nove člane. Zato smo po vejah odšli na pot.

Ob koncu poti so prišle na vrsto delavnice – bili smo tipi-topi, iskali smo sever, uživali ob raziskovanju sveta in skritih darov džungle.

Na koncu smo podelili nagrade vsem tistim, ki so še pred začetkom skavtskega leta dokazali, da niso softiči, se posladkali ob skritih darovih džungle in si z nasmehi obljubili, da se zopet srečamo naslednji teden.

Galerija slik